Νίκη ελπίδας για Εργοτέλη, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 19:06
UPD:19:17
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
A- A A+

Αναθέρμανε τις ελπίδες για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα ο Εργοτέλης, μετά τη νίκη στο ''Παγκρήτιο'' επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, που ανέβασε την ομάδα του Ηρακλείου στους 10 βαθμούς.

Η αρχική επιθετικότητα των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε με το εντυπωσιακό γκολ του Γιουσούφ στο 9ο λεπτό, με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη να επιχειρεί ένα καταπληκτικό σουτ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ''μούδιασαν'' από την εξέλιξη και δεν φάνηκαν επικίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο στο 26΄, με τον Τσάβες να έχει ένα πολύ καλό σουτ που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καβουσάκη.

Η ομάδα της Κρήτης απείλησε πάλι με ένα μακρινό σουτ του Καζναφέρη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Βελλίδης στο 38΄, με τους Γιαννιώτες να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 42΄, όταν ο Ίλιτς νικήθηκε από τον Καβουσάκη στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την υπεροχή μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να αναλίσκονται κυρίως σε μακρινά σουτ, άστοχα κατά βάση και διόλου απειλητικά για τους δύο τερματοφύλακες.

Με το χρόνο να κυλά και το χρονόμετρο να δείχνει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα της Ηπείρου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της σε όλο τον αγώνα, όταν ο Κοροβέσης σούταρε από κοντινή απόσταση αλλά ο Καβουσάκης απέκρουσε και διαφύλαξε την πρώτη νίκη της ομάδας του ύστερα από 10 αγωνιστικές!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις