Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη (2-2) για Πανιώνιο και Ατρόμητο

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:52
UPD:16:58
ACTION IMAGES /ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ύστερα από εξαιρετικό παιχνίδι, που είχε ρυθμό, φάσεις, γκολ και την επιβλητική εμφάνιση του ''αιώνιου έφηβου'', Άριελ Ιμπαγάσα.

Το πολύ δυνατό ξεκίνημα της ομάδας των δυτικών προαστίων επιβραβεύθηκε με το γκολ του Ναπολεόνι στο 14ο λεπτό: στη σέντρα του Ούμπιδες από δεξιά ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος δεν κατόρθωσε ούτε να μπλοκάρει ούτε να απομακρύνει και ο Ιταλός επιθετικός άνοιξε εύκολα το σκορ από κοντά.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο είχε αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της αλλά δεν είχε υπολογίσει στην απίστευτη αντίδραση του Ιμπαγάσα, ο οποίος σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην Ελλάδα πήρε τον Πανιώνιο στις τεράστιες ποδοσφαιρικές πλάτες του, οργανώνοντας το παιχνίδι των ‘’κυανέρυρθων’’ με την ακρίβεια μαέστρου.

Σε μια τέτοια φάση, στο 32ο λεπτό, ο Αργεντινός άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού, όταν η κάθετη πάσα του στον Μπουμάλ ''έκοψε'' την άμυνα του Ατρόμητου, με τον Κοντοέ να ανατρέπει τον αντίπαλό του που έβγαινε απέναντι στον Γκορμπούνοφ.

Αποβολή (για τον Κοντοέ) και πέναλτι (με τον Κολοβό) ήταν η απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να ισοφαρίζει στο 33΄ χάρις στην ευστοχία του νεαρού μεσοεπιθετικού από τα 11 μέτρα, αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα ο Ατρόμητος έφτασε στο 1-2 και πάλι με τον Ναπολεόνι, στο 40΄.

Ο Πανιώνιος όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πάλι ο Ιμπαγάσα ''χόρεψε'' ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα και την ώρα που έπρεπε ‘’έκοψε’’ την μπάλα αριστερά του, δίνοντας την ευκαιρία στον Κολοβό για το 2-2 με το πέμπτο φετινό τέρμα του.

Στο 52΄ και σε νέα ''συστημένη'' σέντρα του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο Γιάννου πήγε να σημειώσει το γκολ της χρονιάς, αλλά το εντυπωσιακό ψαλίδι του νεαρού επιθετικού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, αφού η υπεροχή του Πανιωνίου δεν τελεσφόρησε για τρίτη φορά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στους 15 βαθμούς αλλά παραμένει πέριξ της επικίνδυνης ζώνης, ενώ ο Ατρόμητος με τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας ισοπαλία είναι έβδομος με 23 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις