Σούπερ Λίγκα: Νίκη παραμονής ο Πλατανιάς, 1-0 επί του ΟΦΗ

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:55
UPD:19:57
ACTION IMAGES
A- A A+

Με γκολ του Τετέ στο 84΄ ο Πλατανιάς πέτυχε μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η επικράτηση της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου. Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, στάθηκε άτυχη σε δύο περιπτώσεις με τα δοκάρια των Μπανανά και Τετέ και επιβραβεύτηκε στο τέλος για την ανωτερότητά της.

Δύο μήνες χωρίς νίκη έκλεισε ο ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο γνώρισε την 6η ήττα στα 7 τελευταία ματς που έδωσε (έχει και μία ισοπαλία) και παραμένει σε δεινή θέση όσον αφορά το μέλλον της στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει καθόλου καλή ψυχολογία, δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο κι αν δε συνέλθει γρήγορα, τότε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά είχε ελάχιστες φάσεις, κακό ρυθμό και τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο να μη δεχτούν γκολ, παρά στο πως θα επιτεθούν.

Η κορυφαία φάση του ημιχρόνου έγινε στο 11΄ και ανήκε στους γηπεδούχους, όταν μετά την κεφαλιά του Μπανανά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λόρια.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου, εκτός από το σουτ του Μπανούση στο 22΄ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ολιμπά.

Οι γηπεδούχοι, που μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, στάθηκαν και πάλι άτυχοι στο 48΄, όταν μετά το συρτό σουτ του Τετέ μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα της δεξιάς δοκού.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 84΄ με το γκολ του Τετέ, που πήρε το «ριμπάουντ» μετά την προσωρινή απόκρουση του Λόρια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις