Μίτσελ: Μας αρέσει η κλήρωση

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 15:26
UPD:15:27
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Δεν είχε λόγο για να μην είναι ευχαριστημένος ο Μίτσελ μετά την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ, που έστειλε απέναντι στην ομάδα του την ουκρανική Ντνίπρο, στη φάση των ''32'' του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας σχολίασε ότι «σε αυτή την κλήρωση θα βρεις και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα με ακρίβεια, καθώς μεσολαβούν δύο μήνες. Μας αρέσει όμως αυτή η κλήρωση, όχι γιατί είμαστε φαβορί απέναντι στη Ντνίπρο, αλλά επειδή έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης».

Όπως τόνισε ο Μίτσελ «κοιτάζοντας τις ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ βλέπουμε πολλούς συλλόγους υψηλού επιπέδου, που θα μπορούσαν ακόμα να συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εστιάζοντας στην ομάδα του, ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδας παραδέχθηκε ότι «είχαμε προβλήματα στην άμυνα αλλά απέναντι σε μεγάλες ομάδες τα καταφέραμε. Επίσης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πρωτάθλημα. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να έχουμε δύο παιχνίδια κάθε βδομάδα μέχρι τέλους».

Μιλώντας για τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει της χειμερινής περιόδου υπογράμμισε πως «η διοίκηση ξέρει τη γνώμη μου για κάποιους παίκτες που θα φύγουν, αλλά και τις προτάσεις μου για τους αντικαταστάτες. Αν τελικά αποχωρήσει ο Ερίκ (Αμπιντάλ) θα κοιτάξουμε να τον αντικαταστήσουμε με παίκτη ίδιου επιπέδου».

Ο Μίτσελ αρνήθηκε ότι γίνεται διαχωρισμός παιχνιδιών, διαβεβαιώνοντας ότι «η προετοιμασία όλων των αγώνων γίνεται με τον ίδιο τρόπο, είτε πρόκειται για την Ευρώπη είτε για την Ελλάδα», ενώ για τη ''γκρίνια'' των φίλων της πειραϊκής ομάδας απάντησε πως «μου αρέσει που ο κόσμος είναι απαιτητικός. Δεν θα μπορούσα να ζήσω αλλιώς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις