Αναστασιάδης: Κάποιοι βγήκαν από το γήπεδο ''σιδερωμένοι''

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 01:38
UPD:10:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ.

Όχι τόσο από την ήττα, που σήμανε τον αποκλεισμό του «Δικέφαλου» από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο από τη νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών του, που μπήκαν ξεκούραστοι για να βοηθήσουν και βγήκαν ''σιδερωμένοι'', όπως είπε, από τον αγωνιστικό χώρο.

Ουσιαστικά ο έμπειρος προπονητής ''φωτογράφισε'' τις αλλαγές του (Παπαδόπουλος, Μάρτενς, Μαντούρο), είχε όμως παράπονα και από τους πιο έμπειρους της ομάδας που ξεκίνησαν βασικοί αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του «Δικέφαλου» απάντησε στις εξής ερωτήσεις: 

Αν θα κριθούν παίκτες μετά την αποψινή παρουσία τους: «Είναι λίγο πριν τη 01:00 τη νύχτα και θα παίξουμε 17:15 την Κυριακή. Θα προλάβει να κριθεί ο Κάτσε, ο Γκολάσα ή ο Τζανδάρης;»

Τις αλλαγές που δεν βοήθησαν: «Εγώ φταίω. Εγώ καθαρά. Τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Το να χάσεις ένα παιχνίδι μπορεί να συμβεί. Να μπαίνεις όμως μέσα να βοηθήσεις και να τρέχεις λιγότερο από τους άλλους ή να βγαίνεις σιδερωμένος είναι άσχημο και για τον κόσμο που έρχεται να δει την ομάδα και για όλους μας».

Το αν ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Δε νομίζω ότι είναι αυτό. Αποδείχθηκε λάθος μου ότι βασίστηκα στην εμπειρία κάποιων σε ένα ματς που κρινόταν η Ευρώπη. Αυτό είναι 50-50. Μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις. Το αποτέλεσμα και η συμπεριφορά κάποιων δείχνει ότι τελικά έκανα λάθος. Αν καταλάβω όμως ότι κάνω λάθος, μετά τελειώνει. Έτσι έκανα στην καριέρα μου, οπότε τελειώσανε οι κύριοι».

Το αν θα λάβει πειθαρχικά μέτρα: «Με ενδιαφέρουν τα τρία παιχνίδια που έρχονται. Εκείνο που με απασχολεί πρώτιστα είναι να μην πετάξουμε αυτά που έχουμε κάνει ως τώρα. Μετά θα ασχοληθούμε με άλλα πράγματα. Είναι τόσο κολλητά τα παιχνίδια που απαγορεύεται ν’ ασχοληθώ τώρα, γιατί θα αποπροσανατολιστώ κι εγώ και η ομάδα».

Ποιοι είναι οι ''φυγόπονοι'' ποδοσφαιριστές: «Μη με βάζετε να λέω ονόματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει και στα αποδυτήρια το θέμα, γιατί δημιουργούνται προβλήματα απ΄ αυτή την κατάσταση. Δεν μπορεί ο ένας να ''ματώνει'' και ο άλλος να βγαίνει έτσι από το γήπεδο. Για μια μέρα το καταλαβαίνω, αλλά όχι συνέχεια. Είναι επίσης οι προπονήσεις, η συμπεριφορά και τα “πονάω εδώ, πονάω εκεί" (...) Θέλω να τελειώσουμε το Γολγοθά ως τις 21 και θα δούμε τι θα κάνουμε μετά».

Την επόμενη ημέρα: «Σήμερα είναι μια μέρα πολύ άσχημη για όλους. Είναι η τρίτη φορά που διώχνουμε τον κόσμο, τέταρτη αν υπολογίσουμε αυτούς που ήρθαν και στην Ξάνθη. Τον κόσμο τον θέλουμε μαζί μας, δε γίνεται να τον διώχνουμε. Πρέπει να βρούμε τα θετικά όμως και να προχωρήσει η ομάδα. Πρέπει να το κάνουμε απ΄ αυτή τη στιγμή».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις