Κυρ. Μητσοτάκης για Αλ. Τσίπρα: Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 14:23
UPD:15:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου (Α) αποχωρούν από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την σύσκεψη που είχαν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

A- A A+

«Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια», ανέφερε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει  αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη ότι «θα παίζει λύρα και οι αγορές θα χορεύουν».

Σε δηλώσεις του έπειτα από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως ενδεχόμενες εκλογές θα δυναμιτίσουν την προσπάθεια να ξαναμπεί η οικονομία σε μία τροχιά ανάκαμψης, ενώ επεσήμανε πως οι βουλευτές θα πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά τις ευθύνες τους και το κατά πόσο η ψήφος τους είναι συμβατή με τις επιταγές του Συντάγματος.

Σε ερώτηση με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μπουν στην άκρη οι κουβέντες για αποστασίες και να αφεθούν οι βουλευτές ελεύθεροι να κρίνουν αν η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα είναι μια κατάλληλη υποψηφιότητα.

Αναφορικά τέλος με τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό,  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ακόμη ότι το έργο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά «διότι αυτό επιτάσσουν οι καιροί και αυτό μας επιβάλλει η σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών».

EUROKINISSI-TV

Όπως διευκρίνισε, στη συνάντηση το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και για μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας στο δημόσιο, θα έρθουν σε διαβούλευση πριν τα Χριστούγεννα. Σε ό,τι αφορά τις απολύσεις είπε ότι το θέμα δεν συζητήθηκε στη σύσκεψη και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα που θα τηρηθούν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή