Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Σφαιρόπουλου, Πετγουέι, Σλούκα

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 00:40
UPD:00:46
ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος στον σημερινό αγώνα.

A- A A+

Στην ατμόσφαιαρα που επικράτησε στο ΣΕΦ στάθηκαν κυρίως μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι Μπρέντ Πετγουέι, Κώστας Σλούκας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι «είμαι υπερήφανος που κάθομαι στον πάγκο του Ολυμπιακού», ενώ απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στην καλή άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο 10λεπτο: 

«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα ήταν ένα 'κλειστό' ματς, δεδομένου ότι από το αποτέλεσμά του θα κρινόταν και η πρώτη θέση του γκρουπ. Ήμασταν νευρικοί σε κάποια σημεία, ιδιαίτερα στην επίθεση. Η άμυνά μας βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, ειδικά πάνω στο Μαριάνοβιτς. Τους αναγκάσαμε να κάνουν 22 λάθη και να κλέψουμε τη μπάλα 11 φορές», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

«Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού, επίσης νιώθω υπερήφανος για τον κόσμο της ομάδας. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και φυσικά στους παίκτες μας που κατάκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου».

Ο Μπρεντ Πετγουέι, με το τρίποντοι που πέτυχε στα τελευταία δευτερόλεπτα «σφράγισε» τη νίκη του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός στάθηκε στην φάση και είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές είναι καλύτερο να είσαι τυχερός, παρά καλός. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη ατμόσφαιρα όπως σήμερα σε κάθε παιχνίδι. Με τον κόσμο να...ουρλιάζει συνέχεια νικήσαμε και την κούραση. Μας βοήθησαν πολύ κι εύχομαι να συνεχίσουν έτσι».

Από την πλευρά του, τέλος, ο Κώστας Σλούκας, έκανε λόγο για νευρικότητα που παρουσίασε η ομάδα του: «Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει σκληρή άμυνα και δεν χάνει εύκολα. Παρά το γεγονός ότι είμαστε νευρικοί, παίξαμε καλά στην τελευταία περίοδο και πήραμε τη νίκη. Δεν...τρέχουμε, έχουμε ένα ματς ακόμη με τη Γαλατά και τα βλέπουμε όλα διαφορετικά. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, ισάξια με αυτή στο Βελιγράδι και ευχαριστούμε τον κόσμο για αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις