Ισόπαλος (1-1) με Εστορίλ ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 00:03
UPD:00:33
EUROKINISSI

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Για 88 λεπτά ο Παναθηναϊκός κρατούσε την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στο τέλος «έμεινε από δυνάμεις». Στην «αυλαία» του 5ου γκρουπ (6η αγωνιστική) οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Εστορίλ (1-1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με 2 βαθμούς έναντι 5 των Ιβήρων, που και αυτοί έμειναν εκτός συνέχειας.

O βαρύς αγωνιστικός χώρος, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε, δεν εμπόδισε τις ομάδες να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να χάνει πολλές ευκαιρίες (δύο δοκάρια) στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου μέρους και στα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης.

Οι Πορτογάλοι είχαν τον έλεγχο στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα το «τριφύλλι» κυριάρχησε και θα μπορούσε να μπει με το προβάδισμα στ’ αποδυτήρια.

Στο 36΄ ο Αρτούρο βρέθηκε απέναντι από το Στιλ, αλλά ο γκολκίπερ των «πρασίνων» ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ που είχαν.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουτρουμπής έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κι ανάγκασε το Βάγκνερ σε σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ. Στο 43΄ ο Δώνης δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε για να φτάσουμε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από το Βάγκνερ και το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄ άνοιξε το σκορ. Ο Ντίνας έδωσε στον Καρέλη, ο οποίος αυτή την φορά πλάσαρε υποδειγματικά κι έκανε το 1-0.

Ο σκόρερ των «πρασίνων» στη συνέχεια έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς, την πρώτη στο 59΄ όταν από πολύ κοντά σημάδεψε για δεύτερη φορά το δεξί δοκάρι του Βάγκνερ και ένα λεπτό μετά, όταν βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Στιλ στο 76΄ έκανε μεγάλη απόκρουση στο δυνατό σουτ του Σεμπά, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 88΄ στο βολέ του Κλέμπερ μέσα από την περιοχή (1-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις