«Λευκή» ισοπαλία στην Κομοτηνή για Πανθρακικό και Εργοτέλη

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 21:25
UPD:21:28
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/LASKARIS TSOUTSAS
A- A A+

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 13η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα και ήταν ο πρώτος στη φετινή διοργάνωση που η ομάδα της Κρήτης κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν στην τρίτη θέση από το τέλος με 10 βαθμούς, αλλά μάλλον ικανοποίησε το συγκρότημα του Ηρακλείου, που έπαιξε αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης και με το βαθμό που πήρε έφτασε στους 7 και μαζί με τη Νίκη Βόλου παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Το βαρύ τερέν δεν αποτέλεσε ανασχετικό παράγοντα ως προς το ρυθμό του αγώνα, που ήταν γρήγορος και με πολλές φάσεις, ως εκ τούτου λοιπόν αρκετά ευχάριστος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Εργοτέλη, τον Ζαχαρία Καβουσάκη, που με τις αποκρούσεις του κρατούσε όρθια την ομάδα του.

Μόλις στο 2ο λεπτό από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Τζάνης προσπάθησε να πλασάρει με ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά αστόχησε, ενώ στο 15΄ ο Καβουσάκης έκανε την πρώτη μεγάλη απόκρουση, σε «σκαστή» κεφαλιά του Ντιγκινί.

Ο Εργοτέλης απείλησε δευτερόλεπτα αργότερα, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Χαντί, ενώ στο 34΄ νέα κεφαλιά του Ντιγκινί πέρασε άουτ, στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ενέτεινε την προσπάθεια, αύξησε την πίεση για το νικητήριο γκολ και στο 55΄ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κάσες, που βγήκε απέναντι στον Καβουσάκη αλλά νικήθηκε (από το… πόδι) του αντίπαλου πορτιέρε.

Στο 61΄ οι παίκτες του Μανουέλ Ρόκα είχαν νέα μεγάλη στιγμή, όταν ο Καζναφέρης απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Σερφά, ενώ στο 68΄ το αξιόλογο σουτ του Ντιγκινί έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 86΄ η προσπάθεια του Μπαϊκαρά είχε την ίδια κατάληξη, στην 20ή τελική προσπάθεια των γηπεδούχων!
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις