Χαρέιντε: Θέλουμε κι εμείς να συνεχίσουμε

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 19:47
UPD:19:56
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε για τα άσχημα αποτελέσματα που έχει σημειώει τον τελευταίο καιρό ο αντίπαλός του, καθώς και για την κακή ψυχολογία που αυτό έχει επιφέρει.

A- A A+

Το αυτονόητο επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, δηλαδή ότι η ομάδα του θα παίξει αύριο εναντίον του Ολυμπιακού για τη νίκη.

Ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε για τα άσχημα αποτελέσματα που έχει σημειώει τον τελευταίο καιρό ο αντίπαλός του, καθώς και για την κακή ψυχολογία που αυτό έχει επιφέρει.

«Ίσως να μην είναι αυτή η πραγματικότητα. Έχει ξεκουράσει πολλούς παίκτες, γιατί είναι πολύ σημαντικό και για αυτόν όπως και για εμάς για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» απάντησε.

«Αν αναλύσουμε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, μάς έχει ξαφνιάσει με τα αποτελέσματά του. Θεωρώ όμως ότι στο γήπεδό μας ήμασταν καλύτεροι. Ήρθαμε εδώ όμως για να παλέψουμε, γιατί και οι δύο θέλουμε να συνεχίσουμε» συμπλήρωσε.

Όσο για το ότι η ομάδα του χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ; «Περιμένω από τον Ολυμπιακό να πιέσει. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει χώρος για να επιτεθούμε αλλά ταυτόχρονα να προσέχουμε την τακτική μας» είπε.

Τους ποδοσφαιριστές της Μάλμε εκπροσώπησε ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει «να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να παίξει στο ίδιο επίπεδο όπως εναντίον της Ατλέτικο».

Για την ''καυτή''  ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι δήλωσε πως «θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Έχω μιλήσει στους συμπαίκτες μου για τον κόσμο αλλά θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις