Σπουδαία νίκη για Παναθηναϊκό (0 - 1) στο Αγρίνιο

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 19:07
UPD:21:12
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Thomas Dervisis

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Πολύ σημαντική νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στην εξ αναβολής συνάντησης της 6ης αγωνιστικής και πλησιάζοντας τον δεύτερο Ολυμπιακό στον ένα βαθμό.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά και «ανοιχτά» παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί ως τώρα έλλειψε μόνο το γκολ, παρότι ευκαιρίες υπήρξαν πολλές και σημαντικές, απόρροια της επιθετικής φιλοσοφίας αμφότερων των ομάδων.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Μπαϊράμι νικήθηκε από τον Ράφαελ και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Πέτριτς, ο οποίος σε άδειο τέρμα αλλά από πλάγια θέση την έστειλε άουτ.

Στο 23΄ και σε σέντρα του Νάνο ο Πέτριτς έπιασε καρφωτή κεφαλιά αστοχώντας για λίγο, στο 28΄ ο Μπούρμπος έκανε ατομική προσπάθεια κι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά για τον Μπούι, που πλάσαρε για να απομακρύνει επί της γραμμής ο Κούσας, ενώ στο 30΄ ο Ράφαελ νίκησε και τον Καρέλη.

Απέναντι στην «πράσινη καταιγίδα» ο Παναιτωλικός φάνηκε για πρώτη φορά στο 36ο λεπτό, χάνοντας όμως με τη σειρά του πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Στιλ χρειάστηκε να κάνει δύο συνεχείς εντυπωσιακές αποκρούσεις στα τετ α τετ με Κάπελ και Μαρτίνες.

Στο 38΄ οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη στιγμή, με τον εξαιρετικό Μαρτίνες να «σημαδεύει» τη συμβολή των δοκών, για να «ισοφαρίσει» ο Παναθηναϊκός τα δοκάρια με το πλασέ του Πέτριτς στο 45΄.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει μια πολύ καλή στιγμή στο 51΄, όταν ο Βασιλείου αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 58΄ ο Μπούι νικήθηκε από τον Ράφαελ σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Τελικά το παιχνίδι δεν έμελλε να τελειώσει ισόπαλο, καθώς στο 81ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ ο Πέτριτς νίκησε την αντίπαλη άμυνα σημειώνοντας ένα «χρυσό» γκολ, που ενδέχεται να αποδειχθεί πολύτιμο στην πορεία του πρωταθλήματος για την ομάδα του.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις