Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον μαχητικό Κόροιβο

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 19:17
UPD:19:40
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
A- A A+

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό προκειμένου ο Παναθηναϊκός να θέσει στέρεες βάσεις για τη νίκη στην Αμαλιάδα απέναντι στον Κόροιβο, στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 41-23 σε αυτό το διάστημα, κάμπτοντας εν τέλει με 72-59 την αντίσταση των πολύ μαχητικών γηπεδούχων και φτάνοντας στην έβδομη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επί ισάριθμων αναμετρήσεων. 

Η ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς ήταν απόλυτη κυρίαρχος αλλά μια δεκάλεπτη «καθίζηση» (25΄35΄) επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν ακόμη και στους έξι πόντους (53-59), αλλά τότε ανέλαβε δράση η περιφέρεια και με τρίποντα, κυρίως από τον Μπλουμς, ο Παναθηναϊκός απόκτησε εκ νέου διαφορά ασφαλείας και το παιχνίδι κρίθηκε. 

Ο Λετονός, άλλωστε, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16 πόντους (4/7 τρίποντα). Να σημειωθεί πάντως ότι μόλις στο 2ο λεπτό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποχώρησε με τράβηγμα τους προσαγωγούς και η συμμετοχή του ενόψει του αγώνα της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε είναι αμφίβολη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις