Ο (Θραξ) Χαμζάογλου στο τιμόνι της Γαλατασαράι

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 16:53
UPD:16:57
EPA/GEORGIOS KEFALAS

Φίλαθλοι της Γαλατασαράι πανηγυρίζουν (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Χαμζά Χαμζάογλου, που γεννήθηκε στην Κομοτηνή την Πρωτοχρονιά του 1970 και έζησε ως τα επτά χρόνια του στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης, στο χωριό Μίσχος του δήμου Σώστη, είναι από σήμερα επίσημα ο αντικαταστάτης του Τσέζαρε Πραντέλι στην τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε επισήμως την πρόσληψη του παλαίμαχου άσου του συλλόγου και βοηθού του Φατίχ Τερίμ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας.

Η «σταγόνα» που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Πραντέλι ήταν η ήττα στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ την περασμένη εβδομάδα, για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, που άφησε τους Τούρκους έξω από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για φέτος, παρά τις επενδύσεις εκατομμυρίων που έχουν γίνει σε αγορές ποδοσφαιριστών.

«Πάντα είχα το όνειρο να προπονήσω τη Γαλατασαράι. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ εδώ» δήλωσε ο Χαμζάογλου στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του. 

Ο Τούρκος τεχνικός είχε επισκεφθεί πριν δύο χρόνια τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ τιμήθηκε από τον Πανθρακικό στο περιθώριο φιλικού αγώνα με την Ακίσασπορ, στην οποία εργαζόταν τότε. Μάλιστα, ο Χαμζάογλου, είναι εκείνος που ως προπονητής της Ακίσασπορ πήρε στην Τουρκία τον Φάνη Γκέκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις