Σούπερ Λίγκα: «Λευκή» ισοπαλία στη Λιβαδειά

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 19:06
UPD:19:17
ICONPRESS/Costas Baltas
A- A A+

Σε αγώνα με πάρα πολλές φάσεις, δοκάρι και μία αποβολή, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, στο δεύτερο χρονικά ματς της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το τελικό αποτέλεσμα στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, που για τρίτο σερί ματς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα (0-0 και τα τρία ματς) με συνέπεια να παραμένουν πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ στο 76ο λεπτό.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο θα μπορούσε να προηγηθεί. Με το βαθμό που απέσπασε έμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο ματς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες), γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι άφησε...πίσω της το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Στο 59` ο Σηφάκης είπε δύο φορές «όχι» στους παίκτες του Παναιτωλικού. Αρχικά απόκρουσε το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Βιγιαφάνες, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα έδιωξε και πάλι σωτήρια πάνω στη γραμμή και την έστειλε κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μαλεζά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις