Υδατοσφαίριση: Τα φαβορί επικράτησαν

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 20:47
UPD:30/11/2014 00:44
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σε ρυθμό...ρελαντί ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-5 της Γλυφάδας, στην προσωρινή έδρα που έχει στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου. 

A- A A+

Με τα φαβορί να παίρνουν τη νίκη διεξήχθη η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η «αυλαία» θα πέσει στις αρχές του ερχόμενου μήνα με τον αγώνα ανάμεσα στην Χίο και στον Ολυμπιακό.

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Εθνικός. Με χαρακτηριστική άνεση οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν 15-8 του Καλαμακίου, για την 3η αγωνιστική της Α1. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ξέφυγε στο δεύτερο οκτάλεπτο και αύξησε τη διαφορά μέχρι το φινάλε με κορυφαίους τους Κουτσιαλή, Βουλγαράκη και Γιάννη Κόχειλα.

Σε ρυθμό...ρελαντί ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-5 της Γλυφάδας, στην προσωρινή έδρα που έχει στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου. Η ομάδα των νοτίων προαστίων συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη.

Ισόπαλο, 11-11, τελείωσε το ματς ανάμεσα στον Υδραϊκό και στον Πανιώνιο, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.  Οι Υδραίοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 4-1, αλλά στη συνέχεια κουράστηκαν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι «κυανέρυθροι» και λίγο πριν το φινάλε κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και να «σώσουν την παρτίδα».

Άνετη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Νηρέα Λαμίας με 13-6.  Η ομάδα της Λαμίας δεν έχει ακόμα πάρει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κόλιανιν με 4 γκολ.

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, 11-7, η Βουλιαγμένη νίκησε το Παλαιό Φάληρο κι έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις