Υδατοσφαίριση: Δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 21:03
UPD:21:07
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ανώτερος σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός διέλυσε με 15-4 τον Εθνικό κι έκανε το 2Χ2 στο πρρωτάθλημα της Α1 ανδρών υδατοσφαίρισης.

Μετά το πρώτο 8λεπτο, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» πάλεψαν όσο μπορούσαν (3-1), οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το ρυθμό τους κι έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Ο Ολυμπιακόι θα πάει την Τρίτη στη Χίο για το ματς της 3ης αγωνιστικής, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μπρέσια (εκτός έδρας).

Την πρώτη του νίκη στην Α1 πήρε ο Πανιώνιος καθώς επιβλήθηκε με 11-9 του ΝΟ Χίου μετά από επεισοδιακό παιχνίδι που έγινε στο Νέα Σμύρνη (κεκλεισμένων των θυρών).

Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο τερματοφύλακας της νησιώτικης ομάδας, Γαλανόπουλος, για χτύπημα στον Βέκκο. Το ματς διακόπηκε για λίγο και μετά την επανέναρξή του οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή για 4 αγωνιστικά λεπτά.

Κορυφαίος των «κυανέρυθρων» ήταν ο Θωμάκος με 5 γκολ. Αξίζει να επισημανθεί ότι με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν ακόμα ο έφορος του ΝΟ Χίου, Σκαπινάκης και περίπου 6.5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Στέλιος Μιμίδης του ΝΟ Χίου (με αντικατάσταση) για έντονη διαμαρτυρία.

Μετά τη συντριβή του από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα με 10-4 του Καλαμακίου στον Άλιμο. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Παπαδόγκωνας (4 γκολ) και Γ.Αφρουδάκης (3). 

Κανένα πρόβλημα απέναντι στο Νηρέα Λαμίας δεν είχε η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Λαιμού «καθάρισε» εύκολα το ματς επικρατώντας με 18-5. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Τεό Λοράντου (δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) ήταν ο Δημήτρης Τίγκας με 6 γκολ.

Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 10-8 του Υδραϊκού και διατήρησε το αήττητο μετά από δύο αγωνιστικές (στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλος με την Χίο). 

Η συμβολή του Αληχανίδη στην κατάκτηση της νίκης για λογαριασμό του «δικεφάλου» του Βορρά ήταν μεγάλη, καθώς πέτυχε τα μισά γκολ της ομάδας του.

Σπουδαία νίκη με 9-8 πήρε το Παλαιό Φάληρο στη Γλυφάδα επί της τοπικής ομάδας. Στα 0.04 πριν το τέλος κρίθηκε το ματς με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη μεγάλη νίκη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις