Σιμεόνε: Δυνατός όπου κι αν παίζει ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 22:39
UPD:22:58
REUTERS/JUAN MEDINA

«Έχει μεγάλη όρεξη να παίξει, είναι χρήσιμος και θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Τσόλο» Σιμεόνε.

A- A A+

Δυνατό και ανταγωνιστικό περιμένει τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» αναμένει μια ομάδα ανταγωνιστική και επικίνδυνη. 

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, μέσα κι έξω. Το έδειξε στην Ιταλία το έδειξε και στη Σουηδία. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και πολύ καλή στην ανάπτυξη με Ντομίνγκες και Αφελάι. Δεν μας είχε εκπλήξει ο Ολυμπιακός στην Αθήνα, τον περιμένουμε το ίδιο δυνατό και αύριο» υπογράμμισε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όσο για το αν θεωρεί ότι ο αντίπαλός του θα είναι επηρεασμένος από τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος; «Θα δούμε αύριο. Μια διακοπή σε ξεκουράζει, αλλά και σε βγάζει εκτός ρυθμού πολλές φορές. Θα δούμε» είπε.

Αναφορικά με τον Μάντζουκιτς, η συμμετοχή του Κροάτη διεθνή επιθετικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. «Έχει μεγάλη όρεξη να παίξει, είναι χρήσιμος και θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Τσόλο» Σιμεόνε.

Όσο για το εγκώμιο που τού έπλεξε ο Μίτσελ; «Τον ευχαριστώ για τα λόγια του» απάντησε. «Κάνει κι αυτός μια καλή δουλειά στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό φάνηκε πέρυσι, φαίνεται και φέτος. Όσο για τον Ρομπέρτο και αν θα πρέπει να παίζει στην Εθνική, θα ρωτήσω τον Ντελ Μπόσκε και θα σας πω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις