Μίτσελ: Έχουμε τα όπλα για να ''χτυπήσουμε'' το παιχνίδι

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 20:32
UPD:23:00
REUTERS/JUAN MEDINA

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητές του και θα παίξει για να τις εξαντλήσει και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο στο «Βιθέντε Καλντερόν», απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, υπογράμμισε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απόψε.

«Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μας έλλειπαν 12 διεθνείς. Αφιερώσαμε την τελευταία εβδομάδα για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, δίχως να ψάχνουμε δικαιολογίες. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν μπορούμε να ''κοντραριστούμε'' στα χαρτιά με αυτές τις ομάδες, αλλά στο γήπεδο μπορούμε» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε για: 

Την περίπτωση του Ρομπέρτο: «Όταν έχετε εδώ τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε μπορείτε να τους ρωτήσετε αν ο Ρομπέρτο θα είχε θέση στην Ατλέτικο ή την Εθνική Ισπανίας. Την δική μου την άποψη την ξέρετε».

Την αντιμετώπιση που περιμένει αύριο: «Το περίεργο θα ήταν να με υποδεχτούν οι οπαδοί της Ατλέτικο με λουλούδια και αγκαλιές. Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος».

Τον τρόπο αντιμετώπισης της αντίπαλης ομάδας: «Το Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει την δυνατότητα να πλησιάσουμε τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Πολλές φορές η αποτελεσματικότητα δεν είναι αρκετή, αφού χάσαμε από την Γιουβέντους, πάντα όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας για το καλύτερο. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο στα χαρτιά. Δεν έχουμε ίδιες μονάδες αλλά θα ''χτυπήσουμε'' το παιχνίδι με τα ''όπλα'' μας».

Τον ποδοσφαιριστή που θα επέλεγε για τον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο, τον είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αν μπορούσα να είχα τον Κόκε στο αυριανό ματς, θα τον έπαιρνα». 

Από την πλευρά του ο Ιμπραΐμ Αφελάι, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, υπογράμμισε ότι «το πιο σημαντικό θα είναι να παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα και στιλ. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, έναν τεχνικό που μας ετοιμάζει πολύ καλά».

Για την Ατλέτικο Μαδρίτης είπε ότι «το περιβάλλον εδώ είναι εντυπωσιακό και πιεστικό, όμως αν παίξουμε όπως στον πρώτο αγώνα με την Ατλέτικο ή όπως κάναμε εναντίον της Γιουβέντους θα έχουμε τύχη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις