Η επιστολή της Σούπερ Λίγκας προς την ΕΠΟ

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 21:52
UPD:21:55
superleaguegreece.net
A- A A+

Η επιστολή την οποία ανέμενε η ΕΠΟ από τη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου η ΚΕΔ να ξεκινήσει να ορίζει εκ νέου διαιτητές στις Εθνικές κατηγορίες και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έφυγε από τη διοργανώτρια.

Μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες στο συνεταιρισμό για την ανάδειξη νέου προέδρου και αντιπροέδρου τα μέλη της Λίγκας συμφώνησαν ως προς την επιστολή με παραλήπτη την Ομοσπονδία.

Σε αυτή καταδικάζεται η επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, ζητείται από τον υπουργό Δικαιοσύνης να μεριμνήσει για να «τρέξουν» ως κατεπείγουσες όλες οι υποθέσεις που αφορούν στο άθλημα.

Η επιστολή: 

«Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η Super League ζητάει επίσημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Για τους λόγους αυτούς σας ζητάμε να προβείτε στην ανάκληση της από 14/11/14 απόφασής σας και να ορίσετε κανονικά διαιτητές για το ερχόμενο τριήμερο 29-30/11 και 1/12».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις