ΚΑΕ Ολυμπιακός: Πρωτοβουλία για την παιδική υγεία

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:42
UPD:14:44
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Οι «ερυθρόλευκοι» διοργανώνουν μεθαύριο Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 12.30 στο ΣΕΦ μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν και ταυτόχρονα να ενημερώσουν για το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας.

A- A A+

Μία σημαντική πρωτοβουλία πήρε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας.

Σε συνεργασία με το υπουργείο παιδίας και στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικό σχολείο του υπουργείου αλλά και του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ, οι «ερυθρόλευκοι» διοργανώνουν μεθαύριο Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 12.30 στο ΣΕΦ μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν και ταυτόχρονα να ενημερώσουν για το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας.

Με πρωτοβουλία της ΚΑΕ θα φιλοξενηθούν παιδιά από διάφορα δημοτικά σχολεία της Αττικής, προκειμένου να μάθουν περισσότερα πράγματα για το πρόβλημα που τους αφορά και που τα τελευταία χρόνια έχει αυθηξεί σημαντικά στην Ελλάδα. Τρία στα δέκα παιδιά είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα, κάτι που κατατάσσει την χώρα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στις σχετικές έρευνες.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν:

• Διανομή σχετικού ενημερωτικού φυλλαδίου για την ενημέρωση των παιδιών και των γονιών τους
• Θα προβληθούν σχετικά video που ενημερώνουν για το πρόβλημα.
• Στη ΘΥΡΑ 2 του γηπέδου θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι γονείς θα μπορούν να επισκέπτονται την ομάδα επιστημόνων του Χαροκοπείου/Πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ για να πραγματοποιήσουν αξιολογήσεις στα παιδιά τους λαμβάνοντας συμβουλές για την σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος.
• Οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού θα φορούν t-shirt κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ενώ θα υπάρξει και μήνυμα του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Σπανούλη.

Στην Θύρα 2 θα υπάρχουν ομοιώματα των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ στο ίδιο σημείο πριν την έναρξη του αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Α1 θα βρίσκεται και η μασκότ των Πειραιωτών, ο «Θρυλέων» για να φωτογραφηθεί με τους μικρούς φίλους της ομάδας. Επίσης, θα υπάρξουν διαγωνισμοί στους οποίους θα μπορούν να λάβουν μέρος τα παιδιά και θα πάρουν πολλά δώρα και αναμνηστικά.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις