Πρόταση για άρση ασυλίας του Ηλ. Κασιδιάρη από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 16:14
UPD:16:50
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στις φυλακές Κορυδαλλού η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ακροαστούν τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρης για την υπόθεση με τον πρώην γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

A- A A+

Με αμάνικο μπλουζάκι, ώστε να φαίνεται το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό, εμφανίσθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Η Επιτροπή επισκέφθηκε τον Ηλ. Κασιδιάρη στον Κορυδαλλό προκειμένου να τον ακροαστούν για την υπόθεση με τον πρώην γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Ο Ηλ. Κασιδιάρης κατηγορείται για υποκλοπή και η Επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του. Με την απόφαση διαφώνησε μόνο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

Στη συνάντηση ο Ηλ. Κασιδιάρης είπε ότι δεν πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία και γι’ αυτό επέλεξε να φορέσει τα ρούχα που χρησιμοποιεί στη φυλακή.

Με ειρωνικό ύφος καλωσόρισε τους βουλευτές στον Κορυδαλλό, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι θα βρεθούν και αυτοί στη θέση του αν κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή.

Όσον αφορά την υπόθεση ο προφυλακισμένος βουλευτής αμφισβήτησε την εισαγγελική παραγγελία, ισχυρίσθηκε ότι διώκεται πολιτικά και ο ίδιος και η Χρυσή Αυγή και ότι οι διώξεις αυτές είναι παράνομες.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή