Κυρ. Μητσοτάκης: Ο επανέλεγχος των συμβάσεων θα διευρυνθεί

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 14:54
UPD:15:00
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και οι επικεφαλής των παρατάξεων  του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αξιολόγηση του προσωπικού και των δομών της Αυτοδιοίκησης, καθώς και το ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων.

A- A A+

Ο επανέλεγχος των συμβάσεων που μετατράπηκαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τους επικεφαλής των παρατάξεων του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης. 

Όπως έγινε γνωστό, ο επανέλεγχος των συμβάσεων θα διευρυνθεί σε άλλους 10 δήμους και σε φορείς του δημοσίου (ήδη διεξάγεται έλεγχος στο υπουργείο Πολιτισμού και σε 10 δήμους). 

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής των κριτηρίων του Π.Δ. Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ο κ. Μητσοτάκης τόνισε επίσης ότι «η εικόνα τεσσάρων - πέντε δημάρχων που παρεμποδίζουν τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αδικεί την εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κάνει κακό».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή