Στ. Θεοδωράκης: Αν το '73 ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στο Πολυτεχνείο, το Πολυτεχνείο δεν θα γινόταν

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 14:06
UPD:14:09
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Εάν το '73 ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στο Πολυτεχνείο, το Πολυτεχνείο δεν θα γινόταν», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις ευθύνες των κομμάτων για την κατάσταση στα Πανεπιστήμια, με αφορμή τη σημερινή επέτειο.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδωράκης, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ αφενός «δεν θα συμφωνούσαν στην ημερομηνία» και αφετέρου θα αντιτίθεντο «γιατί δεν θα έλεγχαν τους φοιτητές».

«Στα παλιά κόμματα, τους ενδιαφέρει να ελέγχουν το φοιτητικό κίνημα, να ελέγχουν τα κινήματα, και δεν θα δέχονταν μια ανεξάρτητη, ανεξέλεγκτη εξέγερση», συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού στις δηλώσεις που έκανε μετά την επίσκεψή του στο σχολείο Ειδικής Αγωγής Αγ. Δημητρίου.

«Ήρθαμε, εδώ μαζί με τα παιδιά της νεολαίας από το Ποτάμι, στο ειδικό σχολείο στο Μπραχάμι, το μεγαλύτερο σχολείο στην Ελλάδα με παιδιά ειδικών αναγκών, για να πούμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Δεν έχουν το διδακτικό προσωπικό που πρέπει, δεν έχουν ψυχολόγους, δεν έχουν νοσηλευτές, έχουν ελλείψεις ακόμα κι από καθηγητές κι εμείς νιώθουμε αυτή τη μέρα την ανάγκη να είμαστε στο πλευρό τους για τον αγώνα τους για την ισότιμη ένταξη στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή