Euro 2016: Όλα εντάξει στην Εθνική με Μανωλά

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 23:42
UPD:23:45
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση των διεθνών, που περιλάμβανε αποφόρτιση για όσους έπαιξαν χθες με τους συλλόγους τους, ενώ εκείνοι που δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν έλαβε μέρος, καθώς ενσωματώθηκε αργά το απόγευμα στην αποστολή, όπως και ο Κώστας Μανωλάς, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο αμυντικός της Ρόμα υποβλήθηκε μάλιστα σε μαγνητική τομογραφία, που ήταν όμως «καθαρή» κι έτσι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Κλάουντιο Ρανιέρι για τον αγώνα της Παρασκευής με τα Νησιά Φαρόε.

Αύριο ο Μανωλάς θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα χωρίς να πιέσει το πόδι του, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό.

Στο πλαίσιο της (πρώτης) προπόνησής του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στον Τύπο για την ευκαιρία που πήρε από την τεχνική ηγεσία.

«Το πιο σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι μόνο να καλείται, αλλά και να μένει στην Εθνική. Θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τον προπονητή που με διάλεξε και σε κάθε προπόνηση να δείξω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ» υπογράμμισε ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Όσο για τον αγώνα της Παρασκευής με Νησιά Φαρόε; «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα υπάρχει πίεση, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις