Εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμών (και) οι Παπασταθόπουλος, Σαλπιγγίδης

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 00:50
UPD:09:18
EPA/VASSIL DONEV

Ο διεθνής στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Μενχεγκλάντμπαχ και όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Χωρίς τελειωμό είναι τα... νοκ άουτ των διεθνών ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016 με τα Νησιά Φαρόε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου αλλά και τον φιλικό με τη Σερβία στις 18 Νοεμβρίου, στα Χανιά. 

Μία ημέρα μετά τη διαπίστωση ότι οι Κώστας Φορτούνης και Χοσέ Χολέμπας δεν είναι σε θέση να συνδράμουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην παρούσα φάση (αντικαταστάθηκαν από τους Ντίνα, Τασουλή) το νέο «σοκ» για τον Κλάουντιο Ρανιέρι ακούει στα ονόματα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο διεθνής στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Μενχεγκλάντμπαχ και όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες, ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ως εκ τούτου ο Ρανιέρι κάλεσε στη θέση του Παπασταθόπουλου τον Λουκά Βύντρα της Λεβάντε και του Σαλπιγγίδη τον Δημήτρη Κολοβό του Πανιωνίου. Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή της Εθνικής έχει πια διαμορφωθεί ως ακολούθως: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Βύντρα, Τασουλής, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Ντίνας, Κολοβός, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις