Νικητής ο Ατρόμητος σε σούπερ παιχνίδι (4-3) με τον Αστέρα Τρίπολης

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 21:34
UPD:21:44
EUROKINISSI/Costas Baltas

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής στο μίνι ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, καθώς με χατ τρικ του Ναπολεόνι και γκολ του Καραμάνου νίκησε στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης 4-3 και έφτασε την αρκαδική ομάδα στην έκτη θέση της κατάταξης, φτάνοντας στο πρώτο τρίποντο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σε ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 3-1 έχοντας παίξει «χορταστικό» ποδόσφαιρο, με το σκορ να ανοίγει στο 18΄, ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα: ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα ακριβείας του Ούμπιντες για το 1-0 απέναντι στον Κοσίτσκι, που στο 21΄ έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Ναπολεόνι.

Ό,τι δεν πέτυχε όμως σε εκείνη τη φάση ο Ιταλός επιθετικός έμελλε να το πράξει δύο λεπτά αργότερα, καθώς στο 23΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σε φάση διαρκείας, κι αφού προηγουμένως ο Ζησόπουλος είχε αποκρούσει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 26΄ ο Τσενάμο απέκρουσε σωτήρια το φάουλ του Ρόλε, για να μειώσει στο 29΄ ο Πάρα με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε επί του Μπαράλες ο Φυτανίδης.

Το παιχνίδι είχε όμως ακόμη δρόμο, καθώς στο 44΄ ο Ναπολεόνι έγραψε το 3-1, για να φτάσει στο χατ-τρικ στο 55΄ με κεφαλιά, ενώ στο 60΄ έχασε την ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα τέρματά του αστοχώντας στο τετ α τετ με τον Κοσίτσκι.

Πολύ... σκληροί για να πέσουν αμαχητί οι φιλοξενούμενοι, πάντως, όχι μόνο δεν άφησαν το παιχνίδι στη μοίρα τους αλλά αντέδρασαν και πέτυχαν να μειώσουν το εύρος της ήττας, αρχικά με τον Μπαράλες να κάνει το 4-2 στο 80΄ από πάσα του Φερνάντες, με τον ίδιο να γίνεται από δημιουργός εκτελεστής (4-3) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μόνο που ο χρόνος του Αστέρα είχε πια τελειώσει. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις