Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από την Κέρκυρα ο Παναιτωλικός (1-2)

Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 19:04
UPD:21:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ
A- A A+

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός επί της Κέρκυρας με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ήταν να μην πάρει...φόρα η ομάδα του Μάκη Χάβου. Από τη στιγμή που βρήκε τον τρόπο να πετύχει την πρώτη της νίκη (8η αγωνιστική με 3-1 επί του Πανθρακικού), συνεχίζει την ανοδική της πορεία και μετά το σημερινό αποτέλεσμα συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές αήττητη (2 ισοπαλίες και τρία σερί «τρίποντα).

Η Κέρκυρα μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα άρχισε να...ξεφουσκώνει, καθώς ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς στην έδρα της (προηγήθηκε το 1-2 από τον Πλατανιά), ενώ συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια που αγνοεί τη νίκη (τρεις ήττες και μία ισοπαλία).

Το συγκρότημα του Χάβου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. Στο 16΄ από κοντά ο Βιγιαφάνες άνοιξε το σκορ, για να έρθει, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κάπελ και με συρτό σουτ να δώσει προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους.

Οι Αγρινιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο δεύτερο μέρος, αλλά η προβολή του Άλβες σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Κάπελ απέτυχε να τη στείλει στα δίχτυα. Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των φιλοξενούμενων, έξι λεπτά πριν το 90΄ ο Γκόμεζ με εκπληκτικό γκολ  μείωσε σε 2-1 για τους «Φαίακες» κι έβαλε...φωτιά στην αναμέτρηση.

Παρά την πίεση που δέχτηκε η άμυνα του Παναιτωλικού στα τελευταία λεπτά άντεξε και στο τέλος πανηγύρισε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις