Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Ιβάνοβιτς, Μπάνκι

Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 00:55
UPD:01:00
EUROKINISSI/Costas Baltas

Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

A- A A+

«Μέλι» για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη νέα εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, έσταζε μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής τόνισε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Για μας ήταν ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα που δίνουμε στην έδρα μας σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που μπήκαμε στο ματς, από την ένταση που είχαμε και που τη διατηρήσαμε για 40 λεπτά. Δε μας παρέσυρε το παιχνίδι της Αρμάνι, λόγω της άμυνας που παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και αρκετά ποιοτική».

Σε ερώτηση που του έγινε για το που αποδίδει την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο Ιβάνοβιτς ανέφερε: «Κατ' αρχήν έχουμε πολύ καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και αθλητές που έχουν αντίληψη. Στη ζωή και τον αθλητισμό αν δεν έχεις τη φιλοδοξία να είσαι κάθε μέρα καλύτερος, είσαι τελειωμένος».

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, τόνισε: «Εντυπωσιάστηκα γι' άλλη μια φορά από τους οπαδούς μας. Μας βοηθούν πάρα πολύ, βοηθούν τους παίκτες κι αυτοί με τη σειρά τους ξεπερνούν τα όριά τους».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, απένειμε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό και στον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι. Καταφέραμε να πλησιάσουμε στο δεύτερο 10λεπτο, αλλά προς το τέλος του χάσαμε το ρυθμό μας και μείναμε πολύ πίσω στο σκορ. Με καλή ψυχολογία και πολύ καλά ποσοστά ευστοχία ο Παναθηναϊκός επέβαλλε το παιχνίδι του, σε αντίθεση με μας που δεν είχαμε την ίδια δύναμη.

Με την εμφανισή του ο Παναθηναϊκός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι στο σωστό δρόμο και ένα από τα φαβορί του ομίλου. Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε.»

Κατέληξε ο Ιταλός προπονητής: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάποια πράγματα πολύ απλά, αλλά πολύ σημαντικά. Και με έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη όλα είναι πιο εύκολα. Πρέπει να τους συγχαρούμε για την πολύ καλή δουλειά τους. Το έκαναν και απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις