Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Λοτζέσκι

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 14:55
UPD:16:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη ρήξη οπίσθιου μηριαίου στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των «ερυθρόλευκων» μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού σμολ φόργουρντ αποδείχθηκαν σωστές, καθώς το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε έδειξε το μέγεθος της ζημιάς. Αυτό σημαίνει, ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, δεδομένης και της απουσίας των Πρίντεζη και Παπαπέτρου.

Ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στην Ευρωλίγκα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει «ξεμείνει» από λύσεις στην θέση «3», παρά το γεγονός ότι στο Βελιγράδι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα στο χέρι του και εκτός απρόοπτου θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην «καυτή» έδρα των πρωταθλητών Σερβίας.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες, μετά την αρθροσκόπηση και αφαίρεση οστεόφυτου στον δεξιό αστράγαλο, που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις