Μίτσελ: Παίζουμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ απ΄ ό,τι στο πρωτάθλημα

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 20:48
UPD:21:11
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να επιδιώκει τη νίκη ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο με τον οποίο αγωνίζεται, υπογράμμισε απόψε ο προπονητής του στο Τορίνο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Γιουβέντους.

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε αν βλέπει την αναμέτρηση ως ρεβάς για μία ήττα-αποκλεισμό που είχε γνωρίσει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. «Καμία σχέση. Δεν θέλω να μιλάω για το ποδοσφαιρικό παρελθόν μου, αλλά πάντα μου το θυμίζετε και ιδιαίτερα τις άσχημες στιγμές, αφού χάσαμε. Θέλω να νιώσω διαφορετικά με τον Ολυμπιακό» απάντησε.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Ρομπέρτο στον αγώνα του «Γ.Καραϊσκάκης». Όπως είπε «είναι αλήθεια πως εάν δει κάποιος τα τελευταία 20-25 λεπτά, θα δει έναν ήρωα τον Ρομπέρτο. Αν δει όμως όλον τον αγώνα θα δει μία ομάδα που δεν επέτρεψε στην Γιουβέντους να την απειλήσει» είπε.

«Αν γυρίσουμε να θυμηθούμε το παιχνίδι του Πειραιά, πριν από 15 ημέρες, αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλέψαμε πολύ καλά με έναν μεγάλο αντίπαλο. Το ότι κερδίσαμε μας γεμίζει υπερηφάνεια. Δεν θα τολμήσω ποτέ να παίξω χωρίς τερματοφύλακα» πρόσθεσε.

Όσο για το ότι πως η Γιουβέντους μετρά 23 συνεχείς νίκες στο Τορίνο; «Δεν σκεφτόμαστε ότι είναι τόσο καιρό αήττητη και δεν χρειάζονται τα νούμερα για να καταλάβουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας. Θα αρπάξουμε όμως την ευκαιρία αν μας δοθεί και δεν θα περιμένουμε την επόμενη» υπογράμμισε.

Για την γκρίνια που υπάρχει και έχει να κάνει με την απόδοση της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάμε πολύ καλά στην Ευρώπη, όχι όμως και στην Ελλάδα. Πολλές φορές η κριτική είναι σωστή. Πράγματι παίζουμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, απ΄ότι στην Ελλάδα και είναι σωστή η κριτική. Δεν ζητάω από τους παίκτες μου κάτι παραπάνω. Απλά να παίζουν σύμφωνα με τις ικανότητες τους. Είναι τόσο απλό.»

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC
Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος τόνισε ότι «θα είναι πολύ σημαντικό ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα ο αντίπαλος έχει την πίεση αλλά για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά ή να την αυξήσουμε».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε πάντως ότι «είναι δύσκολο» αλλά πρόσθεσε ότι «τον ίδιο αντίπαλο τον νικήσαμε στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει καλύτερα».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι στον προπονητή του για το παιχνίδι τόνισε: «Ναι, είναι αλήθεια πως έχω καιρό να σκοράρω. Κάθε παίκτης προσπαθεί να βρει την ευκαιρία του. Εάν ο προπονητής με εμπιστευθεί αύριο υπόσχομαι πως θα δώσω ότι μπορώ, το μάξιμουμ για να έρθει αυτό το πολυπόθητο γκολ και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις