Σούπερ Λίγκα: «Κόλλησαν» στο 0-0, Πανθρακικός και ΟΦΗ

Κυριακή, 02 Νοεμβρίου 2014 19:09
UPD:19:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
A- A A+

Άλλη μία απώλεια βαθμών είχε ο Πανθρακικός στην έδρα του (μία νίκη, δύο ισοπαλίες), αυτή την φορά με τον ΟΦΗ (0-0) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Από μία σημαντική ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 28΄ με τον Αντελέγιε, ο οποίος μετά τις κόντρες μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πολύ κοντά ήταν εντελώς άστοχο.

Σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ στο 41. Ο Λόρια απόκρουσε το σουτ του Χασομέρη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ιγκόρ απέτυχε να σκοράρει. Οι Θρακιώτες ζήτησαν πέναλτι στην προσπάθεια του Βραζιλιάνου επιθετικού, χωρίς να δοθεί κάποια παράβαση.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σημαντικές διαφορές από το πρώτο 45λεπτο. Ο Πανθρακικός προσπαθούσε - ανορθόδοξα τις περισσότερες φορές - να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ, ενώ από την πλευρά τους οι Κρητικοί με αντεπιθέσεις ήθελαν να γίνουν απειλητικοί. 

Έφτασαν, μάλιστα, μία ανάσα από το να προηγηθούν στο 55΄ με τον Πετρόπουλο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το Μερεμασβίλι, αλλά το σουτ που επιχείρησε από εξαιρετική πλεονεκτική θέση δε βρήκε το στόχο του.

Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Μπανούσης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, αλλά οι γηπεδούχοι στα λίγα λεπτά που απέμειναν για τη λήξη δεν απείλησαν ιδιαίτερα την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις