Μαλαισία: Μηνύσεις από τα παιδιά επιβάτη της πτήσης MH370

Η τύχη αεροσκάφους και επιβατών αγνοείται από τον Μάρτιο
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 16:07
UPD:16:15
REUTERS/EDGAR SU

Παιδιά γράφουν ευχές σε ένα πανό που έχει στηθεί για τους επιβαίνοντες του αγνοούμενου αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Δύο παιδιά των οποίων ο πατέρας επέβαινε στην πτήση MH370 από τη Μαλαισία, της οποίας η κατάληξη είναι άγνωστη, κατέθεσαν μήνυση κατά των μαλαισιανών αερογραμμών και της κυβέρνησης της χώρας.

Πρόκειται για την πρώτη αντίστοιχη κίνηση από τις 8 Μαρτίου, όταν και το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο χάθηκε.

Στην μήνυση, η αρχή πολιτικής αεροπορίας της χώρας κατηγορείται για αμέλεια, δεδομένου ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με το αεροσκάφος μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που χάθηκε από τα ραντάρ.

EURONEWS

Στην πτήση MH370 επέβαιναν 239 άνθρωποι.

Τα δύο παιδιά του επιβάτη μηνύουν και τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας τους για αθέτηση συμβολαίου, καθώς, κατά την άποψή τους, δεν έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για μια ασφαλή πτήση.

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας θεωρεί ότι η πτήση MH370 κατέληξε στα νερά του νότιου Ινδικού Ωκεανού, στα ανοικτά της πόλης του Περθ της Αυστραλίας.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη εξήγηση, ωστόσο, για το τι έκανε το αεροπλάνο να αλλάξει πορεία.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια του μαλαισιανού αεροσκάφους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή