«Ο Αμπιντάλ αποσύρεται τον Δεκέμβριο» υποστηρίζει η καταλανική Sport

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 12:41
UPD:13:01
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Αμπιντάλ έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και μοναδικός λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να δώσει παράταση σε μια ειλημμένη απόφαση είναι η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της επιστροφής του Ερίκ Αμπιντάλ στην Ισπανία τον Δεκέμβριο, καθώς αυτό υποστηρίζει με σημερινό δημοσίευμα η καταλανική εφημερίδα Sport.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και μοναδικός λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να δώσει παράταση σε μια ειλημμένη απόφαση είναι η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αμπιντάλ, πάντοτε σύμφωνα με την εφημερίδα, θέλει να προφυλάξει τον εαυτό του από την αγωνιστική επιβάρυνση, γι΄ αυτό και θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα του έχει ήδη έτοιμη θέση τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές σχολές της.

Ως στοιχεία που προοιωνίζονται τα μελλούμενα, η Sport αναφέρει ότι η σύζυγος του 35χρονου Γάλλου δεν μένει πια στην Αθήνα και πως οι δύο (από τις τρεις) κόρες του γράφτηκαν σε αγγλόφωνο σχολείο της Βαρκελώνης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις