Αμπιντάλ: «Νιώθω υπέροχα στον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 11:41
UPD:11:51
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακός αισθάνεται ο Ερίκ Αμπιντάλ, όπως δήλωσε στο ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, «beIN Sports».

Με τον έμπειρο αμυντικό βρέθηκαν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Πιερ Ισά, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύγτερα λόγια για την αξία του, αλλά και τον χαρακτήρα του. 

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου αλλά θέλω να πετύχω έναν προσωπικό στόχο. Πρώτον να δώσω την εμπειρία μου και δεύτερον να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 35χρονος αμυντικός και συνέχισε:

«Δεν τα πήγαμε καλά με τον κ. Ρανιέρι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Αποχώρησε από τη Μονακό και ήρθε ο κ. Ζαρντίμ. Εκείνος είχε διαφορετική άποψη για την αμυντική γραμμή της ομάδας. Έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου και γι’ αυτό προτίμησα να φύγω. Ελπίζω να έχω κάνει τη σωστή επιλογή».

Για την αξία του Αμπιντάλ μίλησε με κολακευτικά λόγια ο συμπατριώτης του, Κριστιάν Καρεμπέ: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και ειδικά τους νεότερους, σε ηλικία, παίκτες. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να τον χρησιμοποιήσουμε σε πολλά επίπεδα, γιατί είναι μια μεγάλη ποδοσφαιριστή προσωπικότητα».

Από την πλευρά του ο Πιερ Ισά, είπε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο που ο Ερίκ επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του. Προσαρμόστηκε γρήγορα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, διότι θα μας βοηθήσει άμεσα, έχοντας μπει στο κλίμα του συλλόγου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις