NBA: Οι Νικς χάλασαν το πάρτι των «Καβς», νέο σοκ για Γουέστμπρουκ

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 12:24
UPD:12:28
USA Today Sports/David Richard
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που επέστρεψε το καλοκαίρι στους «Καβς», δεν κατάφερε να επηρεάσει τον αγώνα καθώς σημείωσε 17 πόντους αλλά έκανε οκτώ λάθη για την ομάδα του.
A- A A+

Οι Νικς δημιούργησαν τη μίνι έκπληξη της ημέρας, επικρατώντας των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ 95-90 με πρωταγωνιστή τον Καρμέλο Αντονι, που σημείωσε 25 πόντους και χαλώντας τη γιορτή των γηπεδούχων για την επιστροφή του «Βασιλιά ΛεΜπρον». 

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που επέστρεψε το καλοκαίρι στους «Καβς», δεν κατάφερε να επηρεάσει τον αγώνα καθώς σημείωσε 17 πόντους αλλά έκανε οκτώ λάθη για την ομάδα του, που είχε κορυφαίο τον Κάιρι Ίρβινγκ με 22 πόντους.

Οι Κλίπερς επικράτησαν δύσκολα στο Λος Αντζελες της Οκλαχόμα με 93-90, έχοντας ηγέτη τον Κρις Πολ με 22 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ και στη διάρκεια του αγώνα έχασαν και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ξεχώρισε ο Πέρι Τζόουνς με 32 πόντους.

Ο πλέι-μέικερ των Θάντερ στα μισά της δεύτερης περιόδου έσπασε το χέρι του στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ και αποχώρησε οριστικά από το παρκέ, ενδέχεται πάντως το διάστημα της απουσίας του να μην είναι πολύ μεγάλο καθώς οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν ένα ευρύ κάταγμα.

Τα αποτελέσματα: 

  • Ορλάντο-Ουάσινγκτον     98-105
  • Μινεσότα-Ντένβερ             97-91
  • Κλίβελαντ-Νέα Υόρκη       90-95
  • Ντάλας-Γιούτα                 120-102
  • Λ.Α. Κλίπερς-Οκλαχόμα   93-90

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις