Κύπελλο Ελλάδας: Σε Λεωφόρο και Κέρκυρα το ενδιαφέρον

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 13:09
UPD:13:14
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Η 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται σήμερα, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων που απέμειναν σε 2ο, 3ο, 6ο και 8ο όμιλο.

Μετά τις χθεσινές εκπλήξεις με τις ισοπαλίες των Πανιωνίου και ΠΑΣ Γιάννινα σε Φάληρο και Τούμπα, αντίστοιχα, αλλά και τις προκρίσεις των Αστέρα Τρίπολης, Βέροια στους «16» της διοργάνωσης, σήμερα στο «χορό» μπαίνουν έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και τέσσερις από την Football League.

O Κυπελλούχος Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Παναιτωλικό, με στόχο τη δεύτερη νίκη και την άμεση πρόκριση, ενώ η ομάδα του Αγρινίου παραμένει χωρίς βαθμό μετά το... σοκ της πρεμιέρας, όταν ηττήθηκε (0-1) στην έδρα της από τα Χανιά. 

Γεύση... Σούπερ Λίγκας έχει και ο αγώνας ΟΦΗ-Ξάνθη, ενώ το πιο σημαντικό ίσως παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με άμεσα ενδιαφερόμενο τον... ΠΑΟΚ, που θέλει οπωσδήποτε νίκη των γηπεδούχων για να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρόκρισης. 

Το πρόγραμμα:

2ος όμιλος

  • 15:00 Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 

3ος όμιλος

  • 17:15 Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος
  • 19:30 ΟΦΗ-Ξάνθη

6ος όμιλος

  • 15:00 Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης

8ος όμιλος

  • 19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις