Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-1

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 19:28
UPD:19:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε κι απόψε το «μέταλλό» του, επικρατώντας της Καλλονής με 2-1 στην αρκαδική πρωτεύουσα αν και έχανε ως το 69΄ στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης καθώς έφτασε στις δύο νίκες, ενώ το συγκρότημα της Λέσβου θα πρέπει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Αιγινιακό και ταυτόχρονα ο Τύρναβος να μην πάρει βαθμό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ένα βαρύ από τη συνεχή βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο η Καλλονή αιφνιδίασε στο 40΄ με πέναλτι του Αγρίτη, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Κύπρου. Το προβάδισμα για τους νησιώτες διήρκεσε ως το 69΄, όταν δηλαδή ισοφάρισε ο Νίκο Φερνάντες με υπέροχο σουτ.

Ο Αργεντινός ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης, το αποτέλεσμα της οποίας έκρινε με το δεύτερο τέρμα που σημείωσε, στο 77ο λεπτό, όταν με κοντινό πλασέ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Δαύκου και «έγραψε» το τελικό 2-1.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις