Μπάσκετ: Συντριβή του ΠΑΟΚ στη Ρωσία

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 21:12
UPD:21:23
ICON

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Αγνώριστος αγωνιστικά επί τα χείρω, ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη μεγαλύτερη σε εύρος ήττα της ιστορίας του επί ρωσικού εδάφους, χάνοντας με το βαρύτατο 87-46 στο Κράσνονταρ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και γνωρίζοντας την πρώτη ήττα σε τρεις αγώνες στον 6ο όμιλο του EuroCup.

Χωρίς πάθος, ρυθμό, άμυνα, ριμπάουντ και με το «παιδικό» 17/63 σουτ (!) ο «Δικέφαλος» πέταξε «λευκή πετσέτα» μετά το πρώτο δεκάλεπτο (14-18), το μοναδικό διάστημα του αγώνα που πρόβαλε αντίσταση στους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 8-2 στο 3ο λεπτό αλλά με επιμέρους σκορ 16-3 η Λοκομοτίβ πέρασε στο 7΄ με 18-11. Η συνέχεια ήταν απογοητευτική για την ελληνική ομάδα, καθώς στη δεύτερη περίοδο σκόραρε μόλις τρεις πόντους σε επτά λεπτά, επιτρέποντας στους Ρώσους να προηγηθούν με διαφορά 19 πόντων (36-17) στο 17΄.

Με απολογισμό επτά πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 30ό λεπτό προηγούμενοι 62-33. Τα πάντα είχαν τελειώσει για την ελληνική ομάδα, που απλά παρακολουθούσε τους Ρώσους να τρέχουν συνέχεια και να ανεβάζουν τη διαφορά, που «έκλεισε» τελικά στο +41 υπέρ τους. 

Εκτός της ήττας, ο ΠΑΟΚ έχασε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τραυματισμούς και τους Μαργαρίτη, Χαραλαμπίδη, οι οποίοι έπαιξαν ελάχιστα. Η πρώτη ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για πρόβλημα στους προσαγωγούς ως προς τον πρώτο και διάστρεμμα για τον δεύτερο, αλλά η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί λεπτομερέστερα μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις