Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 18:42
UPD:18:43
ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς από το ξεκίνημά του είχε μία ομάδα που απέδωσε εξαιρετικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση και μία που δε...μπήκε καν στο παρκέ.

A- A A+

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ΑΕΚ με 92-58 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Α1.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς από το ξεκίνημά του είχε μία ομάδα που απέδωσε εξαιρετικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση και μία που δε...μπήκε καν στο παρκέ. Οι «πράσινοι» μετά την 3η συνεχόμενη νίκη τους παραμένουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και, πλέον, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Φενερμπαχατσέ/Ούλκερ, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Το συγκρότημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το 3Χ3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφήνοντας...πίσω του την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα. Για την Ένωση, που προβλημάτισε με την εμφάνισή της, ήταν η δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια και μία από τις πιο «βαριές» στην ιστορία της από τους «πράσινους».

Τέσσερις παίκτες του «τριφυλλιού» πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Παππάς 18, Γιάνκοβιτς 16, Γκιστ 15, Σλότερ 16), ενώ ο Μποχωρίδης μπορεί να έκλεισε το ματς με 9 πόντους (3/3 τρ.), αλλά μοίρασε 13 ασίστ!

Από την τραγική ΑΕΚ διασώθηκε μόνο ο Σάκοτα, που τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις