Νέα σύγκρουση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα τεστ αντοχής

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 17:26
UPD:17:38
REUTERS/CHRIS HELGREN
A- A A+

Νέο αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των stress tests των ελληνικών τραπεζών.

Την αρχή έκανε η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, η οποία κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις προτάσεις του για τις τράπεζες.

Όπως υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στον ΣΥΡΙΖΑ, «έκαναν τα πάντα για να δυσφημήσουν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα στο εξωτερικό, αποκαλώντας τις τράπεζές μας "ζόμπι" και βομβαρδίζοντας με ερωτήσεις τον κ. Ντράγκι, απείλησαν θεούς και δαίμονες, στοχοποιώντας κάθε ενέργεια της κυβέρνησης για διασφάλιση των καταθέσεων, προειδοποίησαν ότι "οι τράπεζες θα εθνικοποιηθούν μονομερώς", απειλώντας ουσιαστικά την παρουσία της χώρας στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και προεξοφλώντας την έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ».

EURONEWS

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για τρομολαγνεία και φτηνές επικοινωνιακές μπαρούφες: «Όταν στην κυβέρνηση δεν έχει απομείνει τίποτα άλλο παρά η τρομολαγνεία και οι φτηνές επικοινωνιακές μπαρούφες, όλοι αντιλαμβάνονται ότι ήδη μετράνε το χρόνο αντίστροφα. Μέχρι τότε τους καλούμε να επιδείξουν την όποια σοβαρότητα τους έχει απομείνει και να μην δοκιμάζουν άλλο τη νοημοσύνη μας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή