Μεγάλη βραδιά για Ολυμπιακό απέναντι στη Γιουβέντους

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 10:00
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

A- A A+

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολλά λόγια και ιδιαίτερη ανάλυση του αγώνα δεν χρειάζονται. Η ομάδα του Μίτσελ θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει «ζωντανή» απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό και συμπαγή αντίπαλο, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τιμωρήσει το παραμικρό «ερυθρόλευκο» λάθος.

Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχουν μεγάλη εμπειρία και κλάση, ήρθαν δε στην Αθήνα «υποψιασμένοι» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς γνωρίζουν ότι στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα του φαληρικού γηπέδου δεν πρόκειται να πάρουν κάτι καλό αν δεν παίξουν στο μάξιμουμ.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ενδέχεται να αποδειχθεί καταλυτικό για την πρόκριση και των δύο ομάδων στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με νίκη ο Ολυμπιακός θα βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τους «μπιανκονέρι», ενώ το ίδιο ισχύει αντίστροφα.

Όχι ότι η ισοπαλία θα είναι κακό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα, όμως σε κάθε περίπτωση αύριο το βράδυ θα πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα της Ευρώπης κι όχι εκείνη που έπαιξε στο Περιστέρι και στο Παγκρήτιο, γιατί σε αυτή την περίπτωση η νύχτα θα είναι δύσκολη.

Από την πλευρά της πάντως και η «γηραιά κυρία» έδειξε σημάδια αγωνιστικής κάμψης στο εκτός έδρας 1-1 με την Σασουόλο για το καμπιονάτο, όμως απόψε πρόκειται για αγώνα «ειδικού βάρους».

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Μάλμε, σε ένα παιχνίδι όπου η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης: 

1ος όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλμε
Ολυμπιακός-Γιουβέντους

2ος όμιλος
Λουντογκόρετς-Βασιλεία
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης

3ος όμιλος
Λεβερκούζεν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Μονακό-Μπενφίκα

4ος όμιλος
Άντερλεχτ-Άρσεναλ
Γαλατασαράι-Μπορούσια Ντόρτμουντ 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις