Στο συνέδριο του ΣΕΤΕ ο Πρωθυπουργός

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 22:54
UPD:23:02
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Επίσημος ομιλητής της δεύτερης ημέρας του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με θέμα «Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδος: Επενδύσεις & Ανάπτυξη» θα είναι στις 20:00 την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Επίσημος ομιλητής της δεύτερης ημέρας του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με θέμα «Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδος: Επενδύσεις & Ανάπτυξη» θα είναι στις 20:00 την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στις 11:15 το πρωί,  ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους επικεφαλής της ταξιδιωτικής εταιρείας TUI, η οποία είναι και ο «χρυσός χορηγός» του συνεδρίου.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στην Αθήνα στο Divani Apollon Palace & Thalasso και θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στο καίριο ζήτημα της διασυνδεσιμότητας της Ελλάδας, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο κ. Peter Long (CEO, TUI Travel PLC), ο κ. Juan José Riveiro (Principal, The Boston Consulting Group) και ο κ. John Tercek (V.P. Commercial and New Business Development, Royal Caribbean Cruises Ltd).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή