Ευρωλίγκα: Πρεμιέρα στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 10:00
UPD:14:11
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ντάνστον και Σίμονς αναχωρούν για την Ισπανία.

A- A A+

Σε δύσκολη αποστολή στην Ισπανία θα βρει τον Ολυμπιακό το πρώτο τζάμπολ των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Ευρωλίγκα, στην πορεία προς το φάιναλ-4 της Μαδρίτης τον Μάιο του 2015.

Η πειραϊκή θα αντιμετωπίσει απόψε (22:00) την κάτοχο του τίτλου στο EuroCup, Βαλένθια, επιτυχία που χάρισε στον ισπανικό σύλλογο την επιστροφή στην Ευρωλίγκα.

Στην τεχνική ηγεσία της ιβηρικής ομάδας είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενώ στο ρόστερ της βρίσκεται ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Ρομέιν Σάτο.

Στον ίδιο όμιλο μετέχουν επίσης οι Λαμποράλ Κούτσα, Νεπτούνας, Ερυθρός Αστέρας και Γαλατάσαραϊ, με την Λαμποράλ να επιτυγχάνει χθες το βράδυ μια εύκολη νίκη (88-69) στην έδρα της επί των άπειρων Λιθουανών της Νεπτούνας, στο εναρκτήριο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης. 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού στη διάθεση του Μίλαν Τόμιτς δεν βρίσκονται οι Πρίντεζης, Ντάρντεν, Παπαπέτρου, ενώ ο Λοτζέσκι προέρχεται από απραξία τεσσάρων ημερών.

Παρόλα ταύτα πάντως ο Τόμιτς υπογράμμισε πως «προετοιμαστήκαμε καλά και πάμε στη Βαλένθια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά μπορεί να λέγαμε διαφορετικά πράγματα αν δεν είχαμε απουσίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις