Ευρωλίγκα: Φαβορί η Βαλένθια για Τόμιτς και Λαφαγιέτ

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 16:14
UPD:16:17
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Μίλαν Τόμιτς καλείται να οδηγήσει την πειραϊκή ομάδα στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Στιγμιότυπο από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία.

A- A A+

Σε ισπανικό έδαφος θα κάνει πρεμιέρα αύριο ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας τη Βαλένθια.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν τον κλυδωνισμό που δημιούργησε ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας και να κάνουν νικηφόρα εκκίνηση στην επίπονη αυτή διοργάνωση.

Στο τιμόνι τους, μετά την αποπομπή του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα βρίσκεται ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την πειραϊκή ομάδα στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

«Προετοιμαστήκαμε καλά και πάμε στη Βαλένθια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία στηρίζεται στην άμυνα της και στον ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της, όχι τόσο στο διάβασμα» δήλωσε ο (υπηρεσιακός;) προπονητή του Ολυμπιακού.

«Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Πάμε στη Βαλένθια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μπορεί να λέγαμε διαφορετικά πράγματα, εάν δεν είχαμε απουσίες» πρόσθεσε.

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα μπροστά στο κοινό της. Παρά τις ήττες που έχουν στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτό δεν αλλάζει την εικόνα τους. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα της. Θεωρώ πως η Βαλένθια είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις