Στην ιστορία του ποδοσφαίρου ο Νορβηγός Όντεγκααρντ

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 14:37
UPD:14:45
EPA/Haakon Mosvold Larsen

O νεαρός Σκανδιναβός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης των Νορβηγών με τους Βούλγαρους, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 2-1.

A- A A+

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής Μάρτιν Όντεγκααρντ είναι πια μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου από χθες τη νύχτα, καθώς σε ηλικία μικρότερη των 16 ετών έγινε ο πιο νέος παίκτης όλων των εποχών που έχει συμμετάσχει σε αγώνα προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μόλις 15 ετών και 300 ημερών, ο νεαρός Σκανδιναβός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης των Νορβηγών με τους Βούλγαρους, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 2-1.

«Ήμουν νευρικός όταν μπήκα. Όμως, απέναντι σε τόσο ενθουσιασμό από την πλευρά των φιλάθλων δεν μπορούσα να κάνω άλλο από το να χαμογελάσω και να προσπαθήσω να το διασκεδάσω» δήλωσε μετά τον αγώνα ο πιτισιρικάς.

Ο Όντεγκααρντ αγωνίζεται στην Στομσγκόντσετ, κατέρριψε σε το ρεκόρ που ως χθες ανήκε στον Ισλανδό Σίγκουρντουρ Τζόνσον, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει την παρθενική συμμετοχή του στα προκριματικά της διοργάνωσης σε ηλικία 16 ετών και 251 ημερών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις