Στ. Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ: Εάν υπάρχουν στοιχεία να το πουν

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 10:28
UPD:10:31
SOOC/Menelaos Myrillas

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης.

A- A A+

«Τα πράγματα στην πολιτική πρέπει να λέγονται με το όνομά τους», τόνισε χθες ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κληθείς να σχολιάσει τα περί «κουμπαρά» επιχειρηματιών για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας.

«Έχεις να πεις κάτι; Αν έχεις να το πεις. Το να δηλητηριάζεις την πολιτική σκηνή λέγοντας ότι αυτοί ίσως μπορεί να τα παίρνουν ή κάποιοι άλλοι να τα δίνουν νομίζω δεν εξυπηρετεί κανέναν», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star.

«Θα έλεγα στον κ Τσίπρα να πει στα στελέχη του ότι θα πρέπει το παιχνίδι να διεξαχθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καθαρότητα. Αν υπάρχουν στοιχεία να το πούνε. Εάν δεν υπάρχουν στοιχεία να σιωπήσουνε», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα περί συνεργασιών, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το Ποτάμι «δεν ήρθε για να σώσει τα παλιά κόμματα» και ότι ναι μεν «η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίπαλοι μας», αλλά, όπως είπε, «δεν είναι εχθροί μας».

«Είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε τα σημεία επαφής για να πάει η χώρα μπροστά. Αλλά δεν θα στηρίξουμε ποτέ μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιοί ή σταλινικοί. Το Ποτάμι θα συγκρουστεί και με τον δεξιό λαϊκισμό και με τον αριστερό λαϊκισμό», δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή