Σ. Βούλτεψη: Η δικαιοσύνη θα δείξει τους συκοφάντες

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 20:12
UPD:20:13
FOSPHOTOS /PANAYIOTIS TZAMAROS

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό να γίνει αρωγός της δικαιοσύνης ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση σχετικά με δημοσίευμα περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν τελείως χαμένα.Πρώτα βυσσοδομούν εκτοξεύοντας απίστευτες συκοφαντίες κατά βουλευτών και μετά εύχονται η Δικαιοσύνη να διαλευκάνει τα ψεύδη τους. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι το βάρος της απόδειξης έχει ο καταγγέλλων» σχολιάζει η κ. Βούλτεψη και καταλήγει λέγοντας πως «και βέβαια, η διαλεύκανση των αστήρικτων καταγγελιών τους θα δείξει και τους συκοφάντες».

Σημειώνεται πως ο  ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη δήλωση του κ. Σαμαρά ο οποίος σε ανακοίνωσή χαιρέτησε «την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών» αναφέρει ότι: «Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση».

Είχε προηγηθεί η εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη , ο οποίος επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα αναφέρθηκε σε πληροφορίες για χρηματισμό βουλευτών, με στόχο να εξασφαλιστούν 180 έδρες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή