EURO 2016: Αγωνία για Τοροσίδη

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 21:52
UPD:22:02
EPA/VASSIL DONEV

Ο διεθνής μπακ της Ρόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας και ακολούθησε θεραπεία, που σημαίνει ότι η συμμετοχή του είναι προς το παρόν αμφίβολη.

A- A A+

Στο Ελσίνκι βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, όπου μεθαύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλάουντιο Ρανιέρι δεν ήταν ο βροχερός καιρός που συνάντησε η αποστολή στη σκανδιναβική πρωτεύουσα, αλλά η κατάσταση του τραυματία, Βασίλη Τοροσίδη.

Ο διεθνής μπακ της Ρόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας και ακολούθησε θεραπεία, που σημαίνει ότι η συμμετοχή του είναι προς το παρόν αμφίβολη. Αύριο θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο στο ξενοδοχείο της εθνικής, προκειμένου να υπάρξει σαφέστερη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του. Ο «Τορο» θα δοκιμάσει να προπονηθεί κι αν τα καταφέρει, τότε θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, διαφορετικά θα αποκλειστεί.

Η τελευταία «πρόβα» πριν τον αγώνα θα γίνει αύριο το βράδυ (20:00) στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς (Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι), ενώ ο Ρανιέρι θα μιλήσει στα ΜΜΕ λίγο νωρίτερα (19:15).

Οι γηπεδούχοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ ο τεχνικός τους, Μίτσου Παατελάινεν, θα μιλήσει στον Τύπο στις 17:30.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις