EURO 2016: «Πέταξε» για Ελσίνκι η εθνική ομάδα

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 15:57
UPD:15:59
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες υποστήριζαν ότι θα τα δώσουν όλα για την πρώτη νίκη, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο τμήμα και παράλληλα να μην χαθεί κι άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με προορισμό το Ελσίνκι «πέταξε» σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της εθνικής ομάδας, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016.

Οι απουσίες που υπάρχουν είναι πολλές και σαφώς ο Κλάουντιο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του είναι προβληματισμένοι, ωστόσο, άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αποφασισμένοι για το πρώτο…διπλό στη διοργάνωση, μετά το «χαστούκι» από τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των προκριματικών.

ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ

Κανείς από τους διεθνείς ή τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό, δεν έκαναν δηλώσεις στο αεροδρόμιο. Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες υποστήριζαν ότι θα τα δώσουν όλα για την πρώτη νίκη, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο τμήμα και παράλληλα να μην χαθεί κι άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις