N. Σηφουνάκης: Να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 13:54
UPD:15:08
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

«Ακόμα και αν υπάρξει αυτοδυναμία καμία κυβέρνηση στο εξής δεν θα μπορεί με οριακή πλειοψηφία για πολύ χρόνο να κυβερνήσει», παρατήρησε ο κ. Σηφουνάκης.

A- A A+

«Πλειοψηφία και μειοψηφία να σταθούν, μετά από μία πενταετία δεινών, στο ύψος των περιστάσεων», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης μιλώντας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Ακόμα και αν υπάρξει αυτοδυναμία καμία κυβέρνηση στο εξής δεν θα μπορεί με οριακή πλειοψηφία για πολύ χρόνο να κυβερνήσει», παρατήρσε.

Ο κ.. Σηφουνάκης άσκησε κριτική:

- στην κυβέρνηση: «Ποια είναι η στρατηγική της και το σχέδιο για να αναστραφεί το κλίμα πολιτικής και οικονομικής αστάθειας;», διερωτήθηκε, υπενθυμίζοντας τους τέσεσερις φόρους που επιβαρύνουν τα ακίνητα, την επέκταση της εισφοράς αλληλεγγύης, το λαθρεμπόριο, την ακρίβεια, την μικρή μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης.

- στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: «Σώσαμε τη χώρα, ναι, αλλά σώσαμε και τη Ν.Δ. και το χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε και σημείωσε ότι «εδώ και δύο χρόνια δεν επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη ότι με την ανάκαμψη της χώρας θα ανέκαμπτε και το κόμμα μας».

- στον ΣΥΡΙΖΑ: Όπως είπε, «παραμένει ζητούμενο» η στρατηγική του και αναρωτήθηκε πως θα κυβερνήσει σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό.

newsroom naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή